Process Improvement

Hanteert u ook het motto ‘Alles kan altijd beter’? Brixadvice ondersteunt u daar graag bij. Dat doen we door uw logistieke processen in kaart te brengen (productie, picking, opslag, packing, transport, enz.), met een belangrijke stelregel in het achterhoofd: hoe verspillen we zo weinig mogelijk tijd, geld en mankracht zonder de service en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Samen met u optimaliseren we zo het hele proces en leren we uw medewerkers om alert te zijn en nog efficiënter (en productiever) te werken door werkvereenvoudiging, arbeidsanalyse (MMO, tijdopname, werkpoststudie), SMED, 5S, OEE en ga zo maar door.

We zijn daar de geknipte partner voor, want Brixadvice zweert bij werkvereenvoudiging. Meer resultaat met minder energie, dat is onze filosofie. En dat willen we ook in uw bedrijf helpen introduceren zodat iedereen in en rond uw bedrijf streeft naar een ideale werkomgeving, waarbij uw bedrijf meer werk verzet dan energie verbruikt. Ook lean management hoort daarbij. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers zelf voor continue verbeteringen zorgen om zo een ideale werkomgeving te creëren in een productie-, logistieke of administratieve omgeving, want ook dát is slimmer werken.

Hebt u geen idee hoe daar efficiënt aan te beginnen? Geen probleem, samen komen we tot een oplossing die perfect bij u en uw bedrijf past.

Contacteer ons