Supply chain planning

Supply chain planning is het coördineren van procurement, productie en logistiek tot een optimaal leveringsproces van producten, diensten en informatie tussen de leverancier en de klant. Hoewel het niet fysiek zichtbaar is in een organisatie heeft een goede planning de grootste invloed op het optimaal leveren van producten/diensten en het beheren van de operationele kosten. Het is als het ware de dirigent van het orkest.

Bij Brixadvice beseffen we dat zeer goed. We hebben ondertussen heel wat ervaring opgebouwd in het ontwerpen, optimaliseren, implementeren en uitvoeren van alle supply chain planningsprocessen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. En die ervaring en kennis stellen we graag tot uw beschikking.

Zo kunt u rekenen op een planningsmodel op maat van uw bedrijf. Typische processen waar we naar kijken zijn: demand planning & forecasting, sales & operations planning, master planning, material planning, distribution planning en inventory management. Bij Brixadvice vinden we het echter niet alleen belangrijk om enkel een gestroomlijnd proces te ontwerpen en af te leveren, maar om dat proces ook samen met u te implementeren en mee de verantwoordelijkheid te nemen voor het uiteindelijke slagen ervan.

Voor kleinere ondernemingen met een lagere planningsmaturiteit hebben we tools in huis om ze manueel te ondersteunen. Grotere ondernemingen kunnen we na het ontwerp van de processen ondersteunen met het zoeken en implementeren van de juiste planningstool voor uw organisatie.

Daarnaast kan Brixadvice u ook operationeel ondersteunen om openstaande vacatures in te vullen tot uw organisatie die processen volledig zelf kan opnemen.

Contacteer ons