Referenties

(Logistics Manager, Lyfra)

“Met 1 telefoontje bereik je een heel team met experten.”

Voor mij was het grote voordeel van onze samenwerking dat je met heel veel specialisten rond de tafel zit. Bovendien is de responstijd van Louis en zijn team gigantisch kort waardoor we in ons geval binnen de week aan de slag gingen. En dat is zeker een pluspunt.

 

Brixadvice hielp ons in eerste instantie met lay-outstudies voor onze supply chain. Dat deden ze heel punctueel en met de expertise die nodig is om te weten wat ons bedrijf precies nodig had. Daardoor hebben ze ons ook geholpen om sneller tot een goed besluit te komen.

 

Waar je bij andere bedrijven vaak in een soort wolligheid terechtkomt, slaat Brixadvice spijkers met koppen. Op korte termijn genereerde het zo ook resultaten. En ook mooi meegenomen: het contact met Brixadvice is altijd vlot en aangenaam.

 


 

 

(Production Manager, Reynaers Aluminium)

“We zaten direct op dezelfde golflengte. Anders had ik Brixadvice een paar jaar later natuurlijk niet teruggevraagd.”

 

Brixadvice weet van wanten, werkt direct en heeft snel passende antwoorden klaar.

 

We hebben samengewerkt in 2008 en in 2014. Voor een nieuwe lay-out van onze productieafdeling. Daar was een wildgroei ontstaan door het aantal machines op de werkvloer. Brixadvice zorgde dat de productiehoeveelheid steeg en de flow van de productie zelf een stuk efficiënter liep.  We zaten direct op dezelfde golflengte. Anders had ik Brixadvice een paar jaar later natuurlijk niet teruggevraagd.

 


 

 

(Production & Logistics Manager, Akzo Nobel Paints)

“Creatief en met de voeten op de grond.”

 

Ik heb in het verleden al wel eens met consultants samengewerkt, maar die komen heel makkelijk met mooie theorieën en rapporten af. Brixadvice leeft zich in in het bedrijf en komt met praktische oplossingen.

 

Drie jaar geleden heeft Brixadvice gewerkt aan een verbeterde efficiëntie van het magazijn. We merkten dat het een terugkerend probleem was. Met een nieuwe lay-out verkortte Brixadvice onder andere de rijafstanden in het magazijn. De nodige nazorg ligt nu in onze handen.

 

De samenwerking is vlot verlopen met regelmatige feedbackmomenten. Soms heb ik moeten bijsturen omdat bepaalde feiten of cijfers te snel werden overgenomen. Maar daar waren wij ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor, omdat Brixadvice zich natuurlijk enkel kan baseren op de antwoorden die ze van ons krijgen.

 

Als er een nieuw project op de agenda komt, doen we zeker opnieuw beroep op Brixadvice.

 


 

(General Manager, IMS Health)

“Vanuit de dagelijkse praktijk stelde Brixadvice ons businessmodel op punt.”

 

Ik heel veel respect heb voor Louis en zijn team omwille van de competenties, integriteit en gezond verstand.

 

Bij grote bedrijven – en soms zelfs kleinere bedrijven – kom je vaak dure woorden tegen. Brixadvice consultants zijn harde werkers die tot het uiterste gaat. Alsof het hun eigen zaak is. Voor mij onderscheiden ze zich met die gedrevenheid en jobernst van hun concurrenten.