Over Brixadvice

Wij zijn Brixadvice, een boutique consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain & logistics engineering. Wij geloven in een wereld waarin supply chain een sleutelrol vervult als business partner én onderscheidende factor om succesvol in te kunnen spelen op de steeds veranderende behoeften van de klant.

Ons team van consultants en experts combineert strategisch denken met een hands-on mentaliteit en zorgt voor de ontwikkeling en implementatie van oplossingen die tegemoet komen aan de belangrijkste uitdagingen van onze klanten. De services van ons Supply Chain team bestaan uit: Target Operating Model (TOM) design, network design, Sales & Operations Planning, voorraadbeheer en optimalisatie van planningsprocessen. Dankzij een stevige technische achtergrond is ons logistieke team gespecialiseerd in het optimaliseren van magazijn lay-out, magazijnautomatisering, leveranciers-selectie (RFI/RFQ) en oplossingsimplementatie.

We zijn er trots op dat we in de afgelopen 17 jaar met meer dan 200 klanten hebben kunnen samenwerken, van ’s werelds grootste multinationals tot ambitieuze, snelgroeiende kleine en middelgrote ondernemingen.

Waar we bij Brixadvice in uitblinken en waarop onze klanten altijd kunnen rekenen is onze sterke klantgerichte mindset, de overtuiging dat kennisdeling echt werkt en onze vurige passie om te slagen. Dat alles vormt de ideale fundering voor een professionele, langdurige samenwerking gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen.

Uw succes is onze ambitie.

Contacteer ons